+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Berger Recenze

Hodnocení hotelu

96%
Perfektní

dle 28 recenzí

  • Personál

    97%
  • Čistota

    98%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    98%
  • Poměr cena/kvalita

    93%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
Seřadit od:
Zobrazit:

Pavla

dospělý pár, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • milý personál klidné prostředí

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

rodina s malými dětmi, 12.7.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • čisté a vkusné prostředí, bohatý sortiment při snídani

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Ing. Doležálek

jednotlivec, 12.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 25.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Jediné, co bych vytkla, je špatná vzduchotechnika. Hotelem se vine pach z kuchyně, který je i v jídelně..

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Eva

mladý pár, 22.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • velice se nám u vás líbilo, super

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jiří Boháček

dospělý pár, 14.11.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Roman Sedláček

jednotlivec, 13.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • čistota, příjemný personál, osobní zainteresovanost majitele na provozu hotelu,vkusné vybavení

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 9.6.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Celková spokojenost s ubytováním

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 9.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Karel

dospělý pár, 7.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Líbilo se nám tu. Chování personálu k hostům je příkladné, zařízení pokoje je pohodlné, snídaně jsou chutné, poloha hotelu v tiché ulici pár kroků od náměstí i zámku je výborná.

  • Při plném obsazení hotelu bude asi problém s parkováním.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Marie Hadaštoková

jednotlivec, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • V hotelu jsem pouze přespala jednu noc,ale byla jsem moc spokojená jednak s čistotou hotelu a milým přístupem personálu,hlavně pani pokojské.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Roman Sedláček

jednotlivec, 20.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Příjemné prostředí, "voňavé" místo pro přespání, čerstvé ovoce na pokoji. Příjemný personál.

  • Není co vytknout.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Jitka Trčková

dospělý pár, 12.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt byl příjemný, objekt je velice krásně renovován. Vyjímečné jsou síťoviny v okenních rámech proti komárům!!! Velmi nás potěšilo i poskytování deštníků. Rádi se opět ubytujeme v příštím roce na devátém Hračkobraní. J. K. Trčková

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Sedmík

jednotlivec, 25.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šwarzová -

dospělý pár, 4.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme velmi spokojení s personálem, službami i vybavením, vše bez připomínek.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeněk Goldschmidt

dospělý pár, 3.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nemá to chybu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radim

dospělý pár, 21.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • nadstandardně vybavené a čisté pokoje , velmi ochotná,milá a vstřícná obsluha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ilona Kučerová

jednotlivec, 14.7.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt v hotelu Berger hodnotím velice kladně a vřele doporučuji!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ludmila dubinská

dospělý pár, 7.9.2017

Sokolov Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Líbilo se mi úplně všechno.Lidicky moc hodný a vstřícný.Pokoj byl luxusní.Občerstvení na pokoji, brambůrky,sušenky, bonbóny, káva, čaj, džusy.Koupelna...bomba.Jídlo bylo výborné.Večeře vynikající a snídaně taková, že jsem to za mých skoro šedesát let neviděla.Veliké díky všem

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Radim

dospělý pár, 19.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • stále skvělá úroveň služeb, milý a vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10